Bestill time

Ønsker du innredningshjelp fra Indesign, kan vi komme hjem til deg eller hjelpe deg i butikken vår ved at du fyller ut skjemaet under.

Les mer om innredningshjelp

Følgende personvernerklæring gjelder for Indesign nettsted, indesign.as, og vårt nyhetsbrevprogram.

Personopplysninger som behandles hos oss

Indesign samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort. 

Informasjonen som hentes inn hos oss:

Nyhetsbrev
  • Navn og e-postadresse (kun ved aktiv påmelding av nyhetsbrev).
  • Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser. 
Nettstedet

Informasjon om din bruk av nettstedet, i form av hvilke undersider som besøkes, netleserinnstillinger og IP-adresser.

Bestillingsskjema

Når du bestiller en konsulenttime hos oss spør vi etter navn, telefon nr., e-post adresse og adresse for hjemmebesøk. 

Hvordan vi bruker personopplysningene

Nyhetsbrev

Kontaktinformasjonen som samles inn til bruk i vårt nyhetsbrevprogam brukes til å sende deg informasjon om nyheter, tilbud, trender og inspirasjon fra møbel- og interiørverden. Informasjonen om din respons knyttet opp til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse med bakgrunn i din åpningsrate, lenkeklikk og evt. opt-out.

Netsted

Informasjonen som samles inn på vårt nettsted brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/ intensjon ved besøk til in-design.no. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

Bestillingsskjema

Når du forespør innredningshjelp hos oss er det viktig at vi får din kontaktinformasjon slik at vi enkelt kan kontakte deg for å avtale tid og sted for konsultasjonen. Vi forespør adressen din da vi trenger å vite hvor langt vi må kjøre og hvor mye tid vi må sette av for å foreta innredningshjelp hjemme hos deg.

Hvordan opplysninger innhentes

Indesign samler inn opplysningene nevnt over via følgende skjema og digitale verktøy:

Nyhetsbrev

Digitalt skjema for påmelding av nyhetsbrev på nettstedet – må aktivt fylles ut digitalt.
På muntlig forespørsel og samtykke fra eksisterende kunder.

Nettstedet

Ved hjelp av cookies på nettstedet – data samles automatisk. Les mer om våre cookies lengre nede på denne siden.

Bestillingsskjema

Digitalt skjema for bestilling av innredningshjelp på nettstedet – må aktivt fylles ut digitalt. 

Hvordan personopplysningene lagres

Nyhetsbrev

Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrev lagres i vår konto hos MailChimp. Kontoen er sikret med passord og er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte i Indesign og vår samarbeidspartner Iversen Skogen Reklamebyrå. 

Nettstedet

Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i diverse informasjonskapsler – se beskrivelse av alle våre informasjonskapsler lengre nede på denne siden.

Bestillingsskjema

Personopplysninger via bestillingsskjema lagres på vår interne server, kun tilgjengelig for Indesign.


Frivillig samtykke

Nyhetsbrev

Det er helt frivillig å gi fra seg personopplysninger som kontaktinformasjon. For å sende nyhetsbrev er vi i Indesign derfor pliktig til å forespør om ditt samtykke. Du vil ikke motta informasjon fra oss så lenge du ikke har gitt oss ditt samtykke.

Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og bli slettet fra vårt nyhetsbrevprogram. Du har også krav på retting eller sletting av uriktige eller mangelfulle opplysninger. Ta kontakt med oss om du trenger å korrigere dine personopplysninger eller slette ditt samtykke. Ta kontakt her.

Vi i Indesign følger de norske personvernlovene. Les mer om dette på Datatilsynets sider.

Netstedet

De fleste nettlesere er stilt inn på å godta cookies. Hvis du foretrekker, kan du sette din nettleser til å avvise cookies, eller til å kun avvise tredjeparts cookies.

NB: Dersom du velger å avvise cookies risikerer du å miste tilgang til enkelte funksjoner på andre nettsteder som er avhengig av cookies for å levere tjenester eller brukeropplevelse, som for eksempel netthandel og innlogging.

Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics. Les hvordan her.

Hva er informasjonskapsler/ cookies?

Indesign benytter informasjonskapsler, bedre kjent som cookies. En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg.

En cookie er ikke ett program og inneholder ikke virus.

Følgende informasjonskapsler brukes på indesign.as

Google Analytics

Indesign benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Ta kontakt med oss